Lochner Kft. - Biztonságtechnika és vagyonvédelem

 

A Lochner Kft, magyar vállalkozásként, több mint 20 éves tapasztalattal vagyonvédelmi, diszpécser- és járőrszolgálat, járműkövetés, valamint online integrált rendszermegoldások területeken tevékenykedik.Fontosabb mérföldkövek a cég történetében:

1992

Villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével útjára indult a Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft.

1998

Magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt kínált vagyonvédelmi szolgáltatások kerülnek a cég portfóliójába, 24 órás diszpécserszolgálattal és járőrszolgálat megszervezésével kiegészítve az alapszolgáltatást.

2003

A cég profilja a biztonságtechnika mellett járműkövetési üzletággal bővült. A magyar piac  teljes körű kiszolgálása mellett határainkon túl is (elsősorban Szerbia, Románia, Szlovákia) kialakítottuk képviseleteinket.

2008

Létrejött a Lochner Group cégcsoport, mely a „klasszikusnak” mondható biztonságtechnikai ágazatunk szolgáltatásai mellett kültéri vagyonvédelmi megoldásokat is nyújt.

A partnerek köre a magánszemélyek, kis- és középvállalkozások mellett nagyvállalatokkal bővül.

A cégcsoport dolgozóink száma mára közel száz fő, éves árbevétele mintegy 1 milliárd forint.

2013

Megkezdődik a cégcsoport új központjának kialakítása. Az új irodaépület és bemutatóterem egyszerre fogja tükrözni az elmúlt több mint két évtized tapasztalatát és az innovációra, megújulásra való képességet, mint a jövő zálogát.


 

Cégünk stratégiáját egyszerre jellemzi a megfontolt, kiszámítható piacépítés és az új, innovatív megoldások keresése, elsőként történő alkalmazása.

Az Elektromos kerítés és a Füstpajzs egyaránt jól csengő márkák a vagyonvédelem területén. Riasztórendszereink, intelligens járműkövetési és online integrált rendszermegoldásaink azonban számos további helyen biztosítanak „névtelenül” biztonságot, nyugalmat és kiszámíthatóságot Magyarországon és a környező országokban.

Jelenleg több mint 4000 elégedett ügyfelet, szolgálunk ki nap mint nap.

Számunkra sokszor az a diszkréció a legjobb reklám, amellyel megbízóink érdekeit, értékeit védjük.

Éjjel-nappal, útközben, vagy éppen pihenés alatt.Tekintse meg termékeinket!