Füstpajzs - Biztonságtechnika és vagyonvédelem felsőfokon

Bemutatjuk az aktív terület védelem jövőjét.

A Füstpajzs technológiát

  • ami nem látható, azt nem lehet ellopni;
  • a füst nyomtalanul eltűnik;
  • megelőzi a további károkozást;
  • bármilyen korszerű riasztó rendszerbe illeszthető

Füstpajzs készülékek

A világ legerősebb füstgenerátora

A gigantikus méret nem akadály! Másodpercek alatt füstbe borít akár egy kosárlabdapálya méretű területet is. Professzionális védelem óriási méretű csarnokok, nagyraktárak, bevásárló központok számára. 

Áthatolhatatlan védelem a raktárban


Nagy méretű térhez nagyobb teljesítményre van szükség.  Ez a készülék kifejezetten raktárak számára lett kifejlesztve, mely működés közben garantáltan masszív füstbe burkolja és védi az egész helyiséget és a teljes árukészletet.

Benzinkutak, ékszerüzletek legnépszerűbb modellje

Nagy teljesítmény a közepes méretű területeken is. Benzinkutak, számítástechnikai szaküzletek, ékszerboltok számára ideális választás. Ne engedje meg, hogy a segítség megérkezése előtt elvigyék Öntől amiért jöttek...

Design és védelem a lakótérben, irodában

A biztonság és az esztétika találkozása. Ha önnek a megjelenés és a védelem egyidejűleg fontos, megtalálta az ideális modellt. Ezt a készüléket kifejezetten lakóterek és irodák számára fejlesztették ki, ahol számít az esztétika és a hatékonyság.

Maximális védelem a kis helyiségek számára

Ne becsülje alá a kis méretű szerkezetet. Több rejlik benne, mint gondolná.
Ez a gép tökéletesen alkalmas a 25 négyzetméternél kisebb helyiségek mint például ékszerüzletek, pénzváltók, ATM-ek, irodahelyiségek, szerverszobák, építkezési konténerek védelmére.